elérhetőség

Kérdésed van?

Segítek abban, hogy minden kérdésed meg legyen válaszolva, így kérlek mielőbb vedd fel velem a kapcsolatot ezen az űrlapon keresztül vagy az alábbi elérhetőségek egyikén. Tudd azt, hogy “nincs buta kérdés, az a butaság, ha nincs kérdés”. Keress meg egy kötetlen beszélgetésre.

“Nagyon örülök a változásnak az életemben, amit a Gergővel együttműködő munka által sikerült elérnem. Végre önmagam lehetek és a saját céljaim útján haladok előre..”

Kiss Ernőné

Adminisztrátor

Telefon

+36 30 742 5153

E-mail

info@e-qualitycoach.hu

Cím

8000, Székesfehérvár Móri út 16.

Gyakori kérdések

Mi az a coaching?

Egy impulzív mentális folyamat, amely egy nondirektív (nem irányító, nem “megmondó”) segítő munka. A meglévő, az általad ismert vagy a közben megismert erőforrásaidra épít. Segít a problémáid megoldásában, és hozzásegít a céljaid eléréséhez.

Milyen problémával fordulhatsz hozzám?

A coaching folyamat akkor lesz sikeres, ha coach és a coachee teljes mértékben egymásra tud hangolódni. Ebben a kulcs a problémához való hozzáállás milyensége. Az első személyes konzultációból ki fog kristályosodni, hogy rám, vagy egy más segítő szakemberre van szükséged. A megfelelő szakmai segítség kiválasztásában is tudok segíteni. A legfontosabb az, hogy Te is és én is értsem azt, hogy mire van szükséged.

Hány konzultációra lesz szükségem?

Ez több tényezőtől is függ:
– a hozott problémádtól.
– attól, hogy mennyire szeretnéd megoldani a problémádat.
– attól, hogy mennyi energiát vagy hajlandó belefektetni a közös munkádba.
– attól, hogy mennyire motivál a kitűzött cél, vagy ügy, amiért dolgozunk.
– végül attól, hogy mennyire tudunk egymásra hangolódni.

Coaching, olyan megfoghatatlan dolog ez... miért érné ez meg nekem?

Coaching egészen addig megfoghatatlan, ameddig a segítségkérésnél valójában elvárod, hogy helyetted gondolkodjanak, vagy cselekedjenek. Talán ez a módszer épít a legjobban az autonómiádra. Coachként nem mondok meg semmit! Nem adok semmit! De abban tudok segíteni, hogy önmagad megajándékozd, és önmagad kiapadhatatlan érzelmi és szellemi forrása légy. Te magad ajándékozod meg önmagad, a benned rejlő erőforrásokkal, kitartással, tudással. Én pedig ott leszek melletted! Húzlak magammal, ha elakadnál!

Iratkozz fel hírlevelemre,
ahol heti szinten küldöm inspiráló gondolataimat.

Copy link
Powered by Social Snap